Uegen

Taulantët

€10,00

Xhevair LLESHI

Taulantët

një krenari e bukur 

për sot dhe nesër - Xhevair LLESHI

 

Pjesë nga libri:

"Taulanta ishte kryeqytet i fisit ilir të Taulantëve. Glauku qe mbret i tyre më me emër që u njoh edhe mbret i Ilirisë, pas sundimit të enkelejve..."