Passer aux informations produits
1 de 1

Lize's Bookstore

Arti i luftës

Arti i luftës

Prix habituel €9,99 EUR
Prix habituel Prix soldé €9,99 EUR
Vente Épuisé
Taxes incluses. Frais d'expédition calculés à l'étape de paiement.

Sun ZU

Arti i Luftës është një klasik që mban një vend të veçantë në kulturën dhe historinë e Azisë Lindore.

Një tekst i lashtë kinez mbi filozofinë dhe politikën e luftës dhe strategjisë ushtarake, traktati u shkrua në shekullin e 6-të p.e.s. nga një luftëtar-filozof tashmë i famshëm në të gjithë botën si Sun Tzu.

Mësimet e tij mbeten po aq të rëndësishme për udhëheqësit dhe strategët sot, sa ishin për sundimtarët dhe gjeneralët ushtarakë në kohët e lashta.
I ndarë në trembëdhjetë kapituj dhe i shkruar shkurtimisht, "Arti i Luftës" duhet lexuar për këdo që punon në një mjedis konkurrues ose që është i interesuar për luftën dhe strategjitë e saj.

Expédition et retours

Afficher tous les détails