Dituria

Pianisti

€15,00

Władysław SZPILMAN

"Kujtimet e Vlladisllav Shpilmanit për Varshavën e pushtuar nga nazistët dhe geton e hebrenjve kanë fuqi të pashoqe. Një libër vërtet mahnitës, i mbushur me ngjarje, imazhe dhe njerëz që nuk shlyhen lehtë nga kujtesa"