Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Meriyll

€12,00

Viktor CANOSINAJ

Pas një fatkeqësie familjare jeta e pjek para kohe adoleshenten Meriyll. Ajo ia del të kapërcejë shumë vështirësi falë edhe mbështetjes së shokut të saj të ngushtë, Sidit, i cili për të bëhet njeriu më i shtrenjtë në botë. 
Një roman kushtuar përkrahjes njerëzore dhe miqësisë së sinqertë, vlera që shoqëria jonë po i humbet.