Uegen

Mehmet Aliu (Dhelpra dhe Luani i Lindjes)

€17,00

M.SABRY

242 faqe

Një histori diplomatike sipas burimeve private dhe dokumenteve të nxjerra nga arkivat e Kajros, Parisit, Londrës dhe Vjenës.