Dituria

Kafshët Fantastike

€15,99

J. K. ROWLING

 

Eksploruesi dhe magjizoologu Newton Scamander sapo ka mbaruar një udhëtim rreth botës në kërkim të krijesave magjike më të rralla dhe të pazakonshme.

Mbërrin në New York duke menduar se qëndrimi i tij do të jetë vetëm një ndalesë e shkurtër. Por, kur valixhja e tij magjike hapet gabimisht, disa nga kafshët fantastike të Newtonit arratisen nëpër qytet dhe telashet fillojnë për të gjithë …