Pema

Ngritja dhe rënia e kombeve

€23,00

Ruchir SHARMA

mbushur me të dhëna shumë të vlefshme... po aq edhe me gjykime të mrekullueshme dhe histori domethënëse, libri është thjesht udhërrëfyesi më i mirë në ekonominë globale të ditëve të sotme. Pavarësisht nëse jeni vëzhgues i kësaj ekomomie, apo investoni në të, nuk keni luksin të mos e lexoni.
- Fareed Zakaria