Dituria

Harry Potter dhe i burgosuri i Azkabanit 3

€15,00

J. K. ROWLING 

 
Sirius Black, një magjistar i rrezikshëm kriminel, arratiset nga burgu i errët i Azkaban me një qëllim dhe të vetëm: të hakmerret ndaj Harry Potter, i cili hyri me miqtë e tij Ron dhe Hermione në vitin e tretë në Shkollën e Magjisë dhe Magjisë në Hogwarts.