Dituria

Harry Potter dhe guri filozofal 1

€17,99

J. K. ROWLING

Harry Potter është një djalë i zakonshëm. Por, në ditëlindjen e tij të njëmbëdhjetë, jeta e tij ndryshon: një gjigant vjen për ta marrë për ta çuar në një shkollë magjistarësh.

Fluturimi me shkopinj fshesash, hedhja e magjive, luftimi me trollët: Harry Potter duket të jetë një magjistar vërtet i talentuar.

Por çfarë misteri e rrethon lindjen e tij dhe kush është e tmerrshmja V... magjia e zezë, emrin e të cilës askush nuk guxon ta shqiptojë?