Dituria

Harry Potter dhe Fëmija i mallkuar

€15,99

J. K. ROWLING, Jack THORNE dhe John TIFFANY

Botim special

Bazuar në një histori të re origjinale, Harry Potter dhe fëmija i mallkuar një vepër e re teatrale nga Jack Thorne, është historia e parë zyrtare e Harry Potterit e shfaqur në teatër.