Botart

Djali me fustan

€13,19

David WALLIAMS 

Denisi jeton në shtëpinë mërzitshme të një rruge të mërzitshme të një qyteti të mërzitshëm. Por ai gati zbulon se, kur mendja hapet, jeta s'bëhet veçse e mërzitshme! Keni për të qeshur, keni për të qarë dhe, me ta takuar Denisin, ai s'ka për t'u ndarë më kurrë prej jush.