Dudaj

Dikur ishim bashkë

€14,99

Brunilda ZLLAMI

Brunilda Zllami, me këtë libër, dëshmon edhe një herë aftësinë e saj krijuese, duke na sjellë tema të ndjeshme për cilindo nga ne dhe që e kanë burimin tek realiteti shqiptar. Është kjo njëra nga arsyet pse librat e saj janë bërë aq të dashur për një numër të madh lexuesish. Gjithkush mund të gjejë veten tek personazhet e saj, të cilët mbeten shumë gjatë në kujtesë.

- Dikur ishim bashke Robert... Dikur... ne nje tjeter kohe. Tani jo me. - foli ajo duke fshire lotet qe i rridhnin rreke. Roberti la pijen mbi tavoline. Duhet te ikte, por s'i benin kembet. Marina ishte aty, ashtu siç kishte enderruar, e peduar dhe jo nje perbindesh siç kishte dashur ta mbante mend per ta harruar. Kaloi prane saj per te dale jashte, por nuk mund ta linte pa e perqafuar dhe nje here.