Pema

Gjergji & Ana dhe çelësi i fshehtë i gjithësisë

€18,00

Lucy & Stephen HAWKING

 

Seria e mahnitshme e "Gjergjit dhe Anës" e fizikantit të njohur Stephen Hawking, bashkë me të bijen, Lucy Hawking, vjen më në fund edhe në gjuhën shqipe. Përmes historive të Gjergjit dhe Anës lexuesit e vegjël, të moshave 8-12 vjeç, do të mësojnë shuuumë mbi gjithësinë, fizikën, astronominë por edhe njerëzit, raportet dhe virtytet ??

I shkruar kaq bukur, përkthyer po aq në gjuhën shqipe nga Ilir I. Baçi