Muza

BTS - Ikona të K-popit

€14,40

Adrian BESLEY

 

Ju njohim me BTS, mbretërit e K-Popit, në biografinë e parë jozyrtare të grupit që po pushton botën !

 
Me albume që kanë arritur majat e chart-eve dhe me shumë çmime në emër të gupit, BTS tashmë janë një fenomen muzikor. Përzierja karakteristike e popit me hip-hopin, stili i veshjeve gjithnjë në ndryshim dhe mbështetja e zjarrtë e ARMY-ve, fansave të tyre pasionantë, i kanë ndihmuar të fitojnë famë botërore.


BTS: Ikona të K-popit tregon historinë e shtatë djemve nga Koreja e Jugut dhe lindjen e fenomenit më të ri botëror të muzikës. Ky libër rrëfen aventurën e tyre, këngët e secilit prej pjesëtarëve të grupit, muzikën e tyre, çfarë i bën ata të veçantë nga debutimi dhe fillimet e karrierës së tyre deri tani... që kanë arritur sukses botëror.