Living

9 nëntori

€14,99

Colleen HOOVER

Një ditë para se të shpërngulet në një qytet të ri, Falona njihet me Benin, një djalë që aspiron të bëhet shkrimtar.
Tërheqja tyre e menjëhershme bën që ta kalojnë bashkë ditën e saj të fundit në Los Anxhelos. Jeta e saj e qetë dhe e padukshme do të kthehet në frymëzmin e Benit për librin e tij. Në vitet që do të pasojnë, mes mardhëniesh dhe trazirash të ndryshme në jetën e secilit, ata do të takohen rregullisht një herë në vit, në të njëjtën datë… deri kur Falona të fillojë të dyshojë në sinqeritetin e Benit për lidhjen e tyre.

A mundet një  histori e tillë të quhet histori dashurie, edhe pse përfundon me thyerje zemrash?