Albas

Vogëlushi - Avioni i Gastonit

€12,00

Emilie BEAUMONT & Nathalie BELINEAU

 

Gastonit të vogël i pëlqen shumë të pilotojë. Me avionin e tij ai ngjitet mbi re dhe formon figura në qiell. Në këtë libër tregohet se sa bukur është të drejtosh një avion dhe të fluturosh sipër reve.