Albas

Vogëlushi - Anija e Leos

€12,00

Emilie BEAUMONT & Nathalie BELINEAU

 

Leoja i vogël ka një anije të bukur. Përmes këtij libri tregohet se si një ditë ai niset për peshkim me anijen e tij. Por, për të drejtuar një anije, duhet të jesh kapiten i zoti dhe të kesh trup atleti!