Pema

Vepro edhe nëse ke frikë

€15,59

Susan JEFFERS

Çfarëdo gjëje që t’i druheni në jetën tuaj, ky libër bestseller në rang ndërkombëtar do t’ju japë njohuritë dhe mjetet e duhura për t’i përmirësuar aftësitë tuaja në përballje me çdo situatë të mundshme.

Do të mësoni ta jetoni jetën tuaj sipas mënyrës që dëshironi, duke shpëtuar nga dhimbja, mpirja dhe depresioni, duke u bërë të fuqishëm, plot energji dhe dashuri.

Me plot mirëkuptim dhe humor, Jeffers na frymëzon me plot teknika dinamike dhe tejet të thella, që kanë ndihmuar miliona njerëz anembanë botës, për t’i mposhtur frikat e tyre, duke arritur të përparojnë vendosmërisht në jetën e tyre.