Pema

Të fitosh në çdo negociatë

€18,00

Chris VOSS me Tahl RAZ

Teknika të reja negocili nga ish-kryeagjenti i FBI-së.

Pas detyrës së policit të përditshëm në rrugët e ashpra të Kansas City-t, Missouri-t, Chris Voss hyri në FBI, ku karriera e tij si negociator pengjesh e përballi me grabitës bankash, krerë bandash dhe terroristë. 
Libri “të fitosh në çdo negociatë” ju fut brenda botës së tij të negociatave të nivelit të lartë, duke përshfaqur nëntë parime themelore që e ndihmuan Voss-in dhe kolegët e tij t’ia dilnin mbanë pikërisht kur kjo kishte më shumë rëndësi : kur luhet me jetët e njerëzve.