Pema

Si të mposhtësh shqetësimet dhe stresin

€9,99

Dale CARNEGIE

218 faqe

Ky është libri i parë nga ‘Seria e suksesit’ nga Dale Carnegie me bashkëpunëtorë:

1. SI TË MPOSHTËSH SHQETËSIMET DHE STRESIN

2. SI TË BËHESH UDHËHEQËS I ZOTI

3. ARTI I ORATORISË

4. SI TË FITOSH MIQ DHE PUSHTET DHE SI TË KESH MARRËDHËNIE TË SUKSESSHME

5. ZGJIDHJA E MOSMARRËVESHJEVE

Një nga njerëzit më të pasur në botë, Warren Buffett, i admironte kaq shumë mendësinë dhe mësimet e Dale Carnegie-t, saqë me të drejtë shprehej: “Në zyrën time nuk do ta shihni të varur diplomën nga Universiteti i Nebraska-s. Nuk do ta shihni të varur as diplomën nga Universiteti i Columbia-s. Në zyrën time do ta shihni të varur certifikatën e diplomimit ‘Dale Carnegie’ të cilën e mbaj me shumë krenari.”