Pema

Shtëpia në Rrugën e Mangove

€11,99

Sandra CISNEROS 

Shtëpia në Rrugën e Mangove, historia e jashtëzakonshme e Espe- ransa Korderos, u prit me entuziazëm nga kritikët, u bë libër i dashur për lexuesit e të gjitha moshave, ka hyrë në programet mësimore anembanë Amerikës, që nga shkollat fillore deri tek univestitetet, dhe është përkthyer në gjithë botën. Rrëfyer nëpërmjet një vargu skicash herë pikëlluese, herë thellësisht gazmore, është historia e një vajze të re latinoamerikane që rritet në Çikago, duke krijuar shëmbëlltyrën e saj të ardhshme, kush do të jetë dhe çfarë do të bëhet. Pak libra në kohën tonë kanë prekur kaq shumë lexues.