Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Shkolla e Kafshëve Magjike - 1

€15,59

Margit AUER

Ida nuk ndihej fare rehat në shkollën e re, derisa mësuesja, zonjusha Kornfild iu tregoi për "Dyqanin e kafshëve magjike. 

Ida ishte një nga nxënëset e përzgjedhura për të marrë një kafshë magjike. Ajo mori dhelprën e gjindshme Rabata. 

Edhe Beni priste me kureshtje gjithashtu. Sa shumë dëshirë kishte që në krah të tij të qëndronte një kafshë e egër dhe grabitqare!
Se vetëm kështu të tjerët më në fund do ta merrnin seriozisht.