Bota Shqiptare

Përse meshkujt dashurojnë kuçkat

€15,00

Sherry ARGOV

A ndiheni sikur jeni shumë i mirë?
"Përse meshkujt dashurojnë kuçkat" e Sherry Argov jep një perspektivë unike se pse burrat tërhiqen nga një grua e fortë që qëndron për veten e saj.

Me detaje të mprehta në çdo faqe, ky udhëzues jo i pakuptimtë zbulon pse një grua e fortë është shumë më e dëshirueshme sesa një grua që thotë vetëm "po" e që sakrifikon vazhdimisht veten.
Autorja jep përgjigje bindëse për pyetjet e vështira që shpesh bëjnë gratë:

-Pse meshkujt janë kaq romantikë në fillim dhe pse ndryshojnë?
-Pse meshkujt i marrin si të mirëqena vajzat e bukura?
-Pse një burrë e respekton një grua kur ajo mbron veten?

Plot këshilla, skenarë gazmorë të marrëdhënieve në jetën reale, tabela "ajo thotë/ai mendon" dhe "Parimet e tërheqjes" unike të autores, ky libër, ju jep përgjigje të fundit.

Do të ju ndihmojë të dini se kush jeni, të qëndroni në pozicionin tuaj dhe të lidheni me burrat në një nivel krejtësisht të ri.

Pasi të keni zbuluar qëndrimin e ashpër që meshkujt e konsiderojnë kaq magnetik, ju jo vetëm që do të rrisni kiminë romantike por edhe do të fitoni dashurinë dhe respektin e burrit tuaj me shumë më pak përpjekje.