Muza

Nuk përfundon kështu

€14,40

Rochelle B. WEINSTEIN

 

Një përrallë e shkruar bukur për dashurinë dhe zgjedhjet e papritura që jemi të detyruar të bëjmë.
Plot me përshkrime të pasura dhe personazhe shpirtërore, historia origjinale e Weinstein-it do t'ju bëjë të ktheni faqet shpejt e shpejt.