Skanderbeg Books

Njolla në mur

€15,59

Viriginia WOOLF

 

Libri me tregime i autores Virginia Woolf i titulluar “Njolla në mur” përmban 24 tregime interesante, të rrëfyera ne mënyrë brilante. Tek ky libër do të gjeni tregimet :
Dora jonë,
Njolla në mur,
Kopshtet mbretërore,
Sende të ngurta,
Një roman i pashkruar,
Shtëpi e magjepsur,
E hënë a e martë,
Kuarteti i harqeve,
Blu dhe jeshile,
Në kopshtije,
Zonja Dallouej në Bond Strit,
Kolegj femrash parë prej jashtë,
Fustani i ri,
Çaste të qenies: “Gjilpërat me kokë të Slejtërit nuk kanë majë”,
Gruaja në pasqyrë,
Gjuetia,
Dukesha dhe argjendari,
Lapini dhe Lapinova,
Njeriu që donte sojin e vet,
Prozhektori,
Bashkë dhe ndaraz,
Një përmbledhje dhe Trashëgimia.