Botart

Një elefant elegant

€7,00

RUDINA ÇUPI

Libri “Një elefant elegant” i serisë “Luaj dhe shkruaj” për lexuesin fillestar. Ky libër ndërveprues e fton fëmijën të jetë bashkautor, duke i ndrequr në fillim gabimet te fjalët e më pas të lexojë historinë. Lojërat zbavitëse gjuhësore në fund të librit ndihmojnë për mprehjen e logjikës dhe të mendjemprehtësisë. Në fund të librit ka lojëra zbavitëse gjuhësore.