Botart

Një dreçkë me kleçkë

€8,40

Rudina ÇUPI

 

Libër i serisë “Luaj dhe shkruaj” për lexuesin fillestar. Një histori vetëm me një fjali. Një rrëfim plot humor e me gabime, në kuptime e në ilustrime, plot me fjalë ngatërrestare, nga të cilat fëmijët do të gjejnë të saktën fare. Në çdo treshe fjalësh që rimojnë me njëra-tjetrën vetëm njëra fjalë e çon përpara historinë.

Ky libër ndërveprues e fton fëmijën të luajë me kuptimet e fjalëve, duke i mprehur logjikën dhe mendjemprehtësinë.

Në fund të librit ka lojëra zbavitëse gjuhësore.