Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Nesër do të jetë ndryshe

€15,59

Viktor CANOSINAJ 

Nesër do të jetë ndryshe është një roman nga Viktor Canosinaj. Në këtë roman trajtohen vështirësitë që hasen gjatë adoleshencës.

Dela dhe Erdi janë dy gjimnazistë në vitin e tretë. Ata përjetojnë dashurinë e tyre te parë dhe si shumë raste te tjera dhe kjo histori dashurie pati vështirësitë e saj. Në këtë histori u përfshinë edhe prindërit e tyre të cilët u përpoqën te tregoheshin sa më të kujdesshëm me adoleshencën e fëmijëve të tyre.

Në këtë roman kemi fatin e tre brezave: fëmijë, prindër dhe gjyshër, duke pasqyruar ndryshimet e mentalietit nga një brez në tjetrin.