Pema

Nënë, më fol për ëndërrimtarët

€18,00

Shkumbin GASHI

Sikurse te romani i tij debutues “Anormopatia”, edhe këtu vërehet stili unik që e karakterizon shkrimtarin Gashi, i cili, ta themi pa modesti, mozaikut të madh të bibliotekës së librave shqip i sjell freskinë si në temat që trajton, si në stilin krijues. Njeriun e sotëm e rëndojnë temat nga identiteti te sfida e përshtatjes, nga dëshirat e lakmitë te ndjenja e përjashtimit a sistemeve vlerore të imponuara, nga dëshira për përmbushje te nevoja për pranueshmëri. I riu dhe e reja e sotme gjenden përpara sfidave të njëjta kudo e ku më shumë se kur përpiqen ta rigjejnë veten.