Mediaprint

Ne tani lexojmë vetë

€8,00

Adelina R. Mamaqi 

 

Jeni në klasë të parë! Sapo keni mbaruar abetaren!
Antologji e dedikuar për fëmijët që sapo kanë mësuar të lexojnë!
Tashmë mund të lexoni vetë librin Tuaj!
Praktikoni leximin dhe argëtohuni me historitë e bukura!
26 tregime, përralla dhe poezi!

Adelina R. Mamaqi ka lindur në Tiranë, ku ka kryer edhe studimet e larta për letërsi. Ka filluar të botojë qysh në moshën gjashtëmbëdhjetë vjeçare dhe vijon edhe sot.
Ajo është shkrimtarja më e dashur e fëmijëve. Në krijimtarinë e saj ka 60 libra me vjersha, përralla dhe tregime.
Nderuar dy herë me urdhrin Naim Frashëri dhe është përfshirë në antologjinë e shkrimtarëve shqiptarë si dhe në antologjinë botërore për poezinë për fëmijë.