Albas

Mësojmë dhe eksplorojmë matematikën

€10,00

Alma CAMA & Nexhmije BEQIRAJ (Allkja)

 

Eja të mësojmë dhe eksplorojmë lëndën e matematikës me ushtrime e problema zbavitëse!!