Albas

Mëso, argëtohu dhe përgatitu për klasën e parë

€7,99

Sa mirë! Shumë shpejt ti do të nisësh shkollën!

A mund t`i shkruash të gjitha shkronjat?

A i gjen dot të gjitha gabimet në figurë?

A të pëlqejnë pazëllat dhe kombinimet?

Ti do të mësosh numrat dhe gabimet në figurë duke u argëtuar. Kështu do të përgatitesh për klasën e parë!