Living

Lexojini njerëzit si një libër

€18,00
Patrick KING
LEXOJINI NJERËZIT ME SY DESHIFRONI GJUHËN E TRUPIT DALLONI GËNJESHTARËT KUPTONI NATYRËN NJERËZORE
A ËSHTË E MUNDUR T'I ANALIZOSH NJERËZIT PA FOLUR ME TA? PO!
MËSONI SE SI TË BËHENI NJË LEXUES I MENDJES, QË TË KRIJONI MARRËDHËNIE MË TË SIGURTA. MËSONI SE SI TË HYNI NË MENDJEN E TË TJERËVE PA E KUPTUAR ATA.
"LEXOJINI NJERËZIT SI NJË LIBËR NUK ËSHTË SI TË GJITHË LIBRAT E TJERË QË FLASIN PËR GJUHËN E TRUPIT. AI PËRQENDROHET TEK TË KUPTUARIT E PSIKOLOGJISË DHE NATYRËS NJERËZORE. NE JEMI ATA QË JEMI SI RRJEDHOJË E PËRVOJAVE DHE TË SHKUARËS SONË.
HIDHNI NJË SY BRENDA VETES DHE TË TJERËVE. KUPTONI SINJALET E QARTA QË DËRGONI DHE RRISNI INTELIGJENCËN TUAJ EMOCIONALE.
PATRICK KING ËSHTË NJË AUTOR I NJOHUR NË MBARË BOTËN DHE MENTOR PËR AFTËSITË SOCIALE, LIBRAT E TIJ BAZOHEN NË STUDIME SHKENCORE, PËRVOJË AKADEMIKE, TRAJNIME TË SHUMTA DHE PËRVOJA JETE.