Dudaj

Leximtari

€14,40

Bernhard SCHLINK 

Ajo ka një bukuri joshëse, enigmatike, por është shumë më e madhe se ai…

E dëshpëruar, ajo mban një të fshehtë. Një ditë, zhduket pa lënë gjurmë. Vetëm shumë vite më vonë ai e takon përsëri. Një hulumtim gati kriminalistik i një dashurie të çuditshme dhe një të kaluare të ndrydhur.