Albas

Laj dhëmbët dhe bëj çiçin

€14,99

Seria e librave për fëmijë 2-4 vjeç:

  • Përgjigjet e pyetjeve të para të fëmijëve
  • Zbulimi botës përmes lojës
  • Ilustrime të këndshme për fëmijë të kësaj moshe
  • I studiuar nga specialistë të fushës

Pse? Kur? Si?

Laj dhëmbët dhe bëj çiçin

  • Pse duhet t’i laj duart?
  • Kur duhet të shkoj në banjë?
  • Si lahen dhëmbët?