Albas

Koni dhe kështjella e vampirëve

€9,60

Julia BOEHME

Për fëmijë 9-12 vjeç

Daja i Anës ka ftuar mbesën e tij dhe shoqet e saj në hotelin e tij kështjellë. Kjo është fantastike! Por shumë shpejt vajzat zbulojnë se atje gjërat nuk shkojnë si duhet. A sillet rreth e rrotull kështjellës si vampir kont Vladimiri? Pse Dragomiri mban gjithmonë në qafë një shall të madh? Po kontesha e vjetër dhe e çuditshme, pse ha me aq shumë kënaqësi sallam të papërpunuar?