Albas

Koni dhe banda e djemve

€9,60

Julia BOEHME

Për fëmijë 9-12 vjeç

Koni dhe shoqet e saj janë të entuziazmuara. Ato do të shkojnë në fermë tek Anika dhe do të ngrenë atje çadrën e kampingut. Së bashku do të kalojnë një fundjavë fantastike, por… në planet e tyre nuk kishin llogaritur bandën e djemve të fermës fqinje.