Onufri

Katërdhetë e pak

€15,00

Vlora ADEMI

 

Kopertina e bardhë me figurën gruas në pasqyrë dhe titullin “Katërdhetë e pak”, mbështjell dinamikën e të menduarit dhe përjetuarit shndërruar në poezi.

Përmban katërdhjetë e pak nga to, përderisa zbërthen po aq vite të autores dhe gjithçka që i ka lënë asaj përshtypje deri më tash.

 

Vlora Ademi shpalos veten në librin e saj të parë. Nis nga fëmijëria e saj dhe perceptimi i asaj kohe tash që po numëron të dyzetat, për të kaluar te personat më të dashur të saj. Prek edhe tema të cilat pos në zemrën e saj, depërtuan te të gjithë. E këtë e bën kur në titullin e poezisë së saj përmend nënë Ferdonijen