Pupëz

Kakarina

€12,00

Rudina ÇUPI

 9+

Gjuha është arti me mbresëlënës që kanë shpikur njerëzit dhe që përdoret nga çdokush dhe çdo ditë. Sa shumë mesazhe, emocione e befasi përcillen përmes fjalëve! Por edhe humor, i cili na pëlqen të gjithëve.

Në librin “Kakarina” i serisë “Fjalistike” luhet me format e fjalëve, me përbërësit e saj, me kuptimet, theksin, rimat, ritmin, tingullimitimet, antonimet e sinonime, shprehjet frazeologjike e me zhdërvjelltësuese gjuhe.