Pema

Jeta e mirë

€24,00

Robert WALDINGER & Marc SCHULZ

I mbështetur te zbulimet e Studimit tetëdhjetëvjeçar të Harvardit për Zhvillimim e të Rriturve, ky libër historik nxjerr në pah të vërtetën e thjeshtë, e megjithatë befasuese; sa më të forta të jenë marrëdhëniet tona, aq më të shumtë janë gjasat që ne të kemi jetë të lumtura, të kënaqshme dhe në përgjithësi më të shëndetshme. 
Duke zbuluar hulumtimin novator që qëndron pas studimit më të gjatë në botë rreth lumturisë, drejtuesit e programit Dr. Waldinger dhe Dr. Schulz sjellin bashkë saktësinë shkencore, mençurinë tradicionale, rrëfimet e jashtëzakonshme të jetëve të vërteta, si dhe njohuri të zbatueshme për të provuar një herë e mirë se mirëqenia dhe aftësia jonë për të lulëzuar janë plotësisht të kontrollueshme nga vetë ne.