Pema

Forca e faktit

€21,00

Hans ROSLING

Dhjetë arsye pse perceptimi ynë për botën është i gabuar dhe se gjendja është më e mire nga sa duket

“Duke na hapur sytë para fakteve dhe duke na mbrojtur nga shumë paragjykime të trashëguara, ky libër na ngjall shpresën në zotësinë e njerëzimit për të ecur përpara.” – Barack Obama