Passer aux informations produits
1 de 1

Lize's Bookstore

Zero te një

Zero te një

Prix habituel €16,00 EUR
Prix habituel Prix soldé €16,00 EUR
Vente Épuisé
Taxes incluses. Frais d'expédition calculés à l'étape de paiement.

Peter THIEL

Natyrisht se është më e lehtë të kopjohet një model sesa të krijohet diçka e re. Kur bëjmë diçka që tashmë dimë si ta bëjmë, kjo e çon botën nga 1 te n, duke shtuar më shumë të diçkaje që është e njohur. 

Por çdo herë që krijojmë diçka të re, ne kalojmë nga 0 te 1. Veprimi i krijimit është i veçantë, siç është edhe momenti i krijimit, dhe rezultati është diçka e re dhe e pazakontë. Ky libër është se si të arrijmë atje.

Peter Thiel bashkëthemeloi Paypal dhe Palantir, bëri investimin e parë të jashtëm në Facebook, themeloi kompani si SpaceX dhe LinkedIn, dhe filloi Thiel Fellowship, që inkurajon të rinjtë t'i kushtojnë vëmendje mësimit përpara shkollës.

Expédition et retours

Afficher tous les détails