Pema

A mund të jetë mendja e qetë?

€14,99

Jiddu KRISHNAMURTI

Një nga mendimtarët e mëdhenj të shekullit të 20-të diskuton natyrën e përvojës së jetuar, detajet e vetë-kërkimit të thellë dhe se si të jetohet një jetë e përmbushur me kërkues shpirtërorë nga e gjithë bota.