Pema

Shkenca e pasurimit

€13,20

Wallace d. WATTLES

Ky libër është shkruar në fillim të viteve 1900, pothuajse një shekull plus dy dekada kanë kaluar që atëherë dhe libri ka gjetur rilindjen e tij në kohën tonë ndërsa njerëzit rizbulojnë mësimet e tij.

Wallace kishte bërë deklarata të shpejta në librin e tij se ky është i vetmi libër që duhet pasur për t'u pasuruar. Ai madje thotë se nuk duhet lexuar libra të tjerë, por thjesht duhet të përqendrosh energjinë tënde në 'punën' që kërkon ky libër.