Pema

Meshkujt vijnë nga Marsi, femrat nga Afërdita

€19,19

John GRAY

Njëherë e një kohë Marsianët dhe Venusianët u takuan, ranë në dashuri dhe kishin marrëdhënie të lumtura së bashku, sepse ata respektonin dhe pranonin dallimet e tyre. Pastaj ata erdhën në Tokë dhe filloi amnezia: ata harruan se ishin nga planetë të ndryshëm ...