Passer aux informations produits
1 de 1

Lize's Bookstore

Si t'i zgjidhësh mosmarrëveshjet në jetë

Si t'i zgjidhësh mosmarrëveshjet në jetë

Prix habituel €10,99 EUR
Prix habituel Prix soldé €10,99 EUR
Vente Épuisé
Taxes incluses. Frais d'expédition calculés à l'étape de paiement.

Dale CARNEGIE

Çdo mosmarrëveshje me të cilën përballemi në jetën tonë ngërthen potenciale, pozitive a negative qofshin.
Ato mund të jenë burim frymëzimi, sqarimi, mësimi, shndërrimi, rritjeje apo zemërimi, droje, turpërimi, mbylljeje në vetvete si dhe qëndrese.
Zgjedhja nuk është në dorën e kundërshtarëve tanë, por në dorën tonë, si dhe në vullnetin tonë për t’u përballur dhe për t’u marrë me to.

Expédition et retours

Afficher tous les détails