Passer aux informations produits
1 de 1

Lize's Bookstore

Të bëjmë përpara

Të bëjmë përpara

Prix habituel €11,99 EUR
Prix habituel Prix soldé €11,99 EUR
Vente Épuisé
Taxes incluses. Frais d'expédition calculés à l'étape de paiement.

Sheryl SANDBERG

Në librin "Të bëjmë përpara", Sheryl Sandberg shqyrton pse ngjitja e grave në rolet udhëheqëse ka mbetur në vendnumëro, shpjegon shkaqet kryesore dhe propozon zgjidhje bindëse dhe të logjikshme, të cilat mund t'i japin fuqi grave për të shpalosur potencialin e tyre të plotë.

Expédition et retours

Afficher tous les détails