Pegi

Arti për të fituar miq dhe pushtet

€15,00

Dale CARNEGIE

Miliona njerëz në mbarë botën kanë përmirësuar jetën e tyre bazuar në mësimet e Dale Carnegie.
Në këtë libër, ai ofron këshilla dhe teknika praktike, në stilin e tij të bollshëm dhe bashkëbisedues, se si të dilni nga një rrëmujë mendore dhe ta bëni jetën më të dobishme.