Minerva

Përse francezët nuk shëndoshen

€17,99

Mireille GUILIANO 

 

Shik, bindës, i mençur, me humor dhe fiks në kohën e duhur : libri më i mirë pa dieta, që mund t'ju ndryshojë krejtësisht mënyrën si mendoni dhe jetoni.

Francezet nuk shëndoshen, edhe pse shijojnë bukën, ëmbëlsirat, verën dhe vaktet me tre pjata.

Duke zbuluar sekretet e thjeshta të këtij "Paradoksi Francez" – si e shijojnë ushqimin duke qëndruar elegante dhe të shëndetshme - Mireille Guiliano na paraqet një vështrim të këndshëm e frymëzues mbi shëndetin dhe të ngrënit për kohën kur jetojmë.