Minerva

Sekreti i shpirtit binjak

€14,40

Arielle FORD

 

E keni pyetur ndonjëherë veten se çfarë duhet për të takuar dashurinë e jetës suaj?


A ëndërroni të gjeni një partner jete që do t’ju dojë, t’ju mbrojë, dhe t’ju adhurojë?


Nëse mezi po prisni për shpirtin binjak, ky libër do t’ju tregojë se si të përdorni Ligjin e Tërheqjes që të përgatiteni në trup, mendje dhe shpirt, për mbërritjen e të dashurit tuaj.